torsdag 22 november 2012

Evermore


Alyson Noël - Evermore


Genre: Supernatural romance, Ungdomsfantasy.
Del i serie: Del 1/6 i The Immortals.
Sidor: 384.
Läste p.g.a: Rabatt på paranormal romance-böcker på CDON, så jag beställde hem tre böcker från olika serier som jag tänkte att jag skulle prova på att läsa.

Sjuttonåriga Ever har - sedan en bilolycka där hennes familj dog, men hon överlevde - förmågan att läsa tankar och känna människors och objekts historia genom att röra dem. Denna gåva/förbannelse har gjort det svårt för henne att vara normal och hon gömmer sig bakom en huvtröja, solglasögon och ständigt skränig musik i hörlurarna för att stänga allt ute så gott det går.

När Damen börjar på hennes skola pratar alla om hur attraktiv han är och Ever gör allt för att undvika att ens titta på honom för att slippa få in ännu mer människor i sin värld som hon försöker begränsa. Det visar sig att Damen inte riktigt är en vanlig människa och att de kanske har träffats förut, men han är väldigt mystisk och försvinner ibland och kommer med förklaringar som inte riktigt känns trovärdiga.


Betyg: 3 - Bra.
Motivering: Egentligen är storyn inte särskilt originell, men det gör mig inte så mycket. Den är en bok som man slukar och det tar inte många timmar innan man har läst klart den. Jag hoppas att storyn blir bättre i de andra böckerna, eftersom den här boken kändes som att allt avslöjades som i slutet och det är en grund till resten av serien där den förhoppningsvis kan utvecklas.
Rekommenderas till: Tjejer som gillar paranormal romance, I guess :P

Nathalie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar